Paino ja jakelu

Painopalvelut

Palvelemme teitä sekä sanomalehti- että ohkopaperipainatuksissa.

Pyydä meiltä tarjous! Ota yhteyttä:

Matti Härmä
käyttöpäällikkö
puh. 0440 350 282

matti.harma@kaakonviestinta.fi

Sanomalehtipaino

Kaakon Viestintä Oy painaa vuodessa yli 60 miljoonaa lehteä, mm. konsernin 7-päiväiset maakuntalehdet, kaupunkilehdet ja paikallislehdet.

Painamme tabloid- ja broadsheet-kokoisia sanomalehtiä coldset-tekniikalla. Tabloid-lehden koko on 280 mm x 400 mm, sivuja 8-160 ja broadsheet-lehden koko on 400 mm x 560 mm, sivuja 4-80. Tarvittaessa saamme lehtiin myös inkjet -osoitetulostuksen ja online -liitteistyksen.

Maakuntalehdillämme on myös oma jakeluorganisaatio taajama-alueilla, eli pystymme tarjoamaan palveluita myös alueellisen jakelun tarpeisiin.

Luotettavan logistiikkaosaamisemme yhdessä tehokkaiden osto- ja varastotoimintojemme kanssa takaa, että voimme tarjota teille koko painotuoteprosessin.

Ohkopaperipaino

St Michel Print Oy

St Michel Print Oy on täysin ohkopaperiin erikoistunut painotalo. Painamme sekä päällystetyille että päällystämättömille 25 – 60 g/m² ohkopaperilaaduille yksiväritekniikalla. Sitomossamme pystymme sekä pehmeä- että kovakantisten kirjojen tuotantoon.

Tuotteisiimme kuuluvat Raamatut, Uudet testamentit, virsikirjat, lakikirjat, luettelotyyppiset manuaalit sekä sanakirjat. Suurin osa tuotannostamme menee vientiin yli 30 eri maahan. Mitoitamme palvelumme yksilöllisesti perustuen kunkin asiakkaamme tarpeisiin. Tietokantajulkaisut kuuluvat osana tuotteisiin, joilla pystymme tarjoamaan lisäarvoa asiakkaittemme liiketoimintaan.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot

St Michel Print Oy

St Michel Print Oy
Teollisuuskatu 2-6
FI-50130 Mikkeli

PL 193
FI-50101 Mikkeli

Vaihde (015) 3501
Fax (015) 350 3295
e-mail: info@stmichelprint.fi

Mainosjakelupalvelut

Varma ja tehokas kanava suoramainonnalle

Painotuotteet jaetaan varhaisjakeluna samanaikaisesti lehden kanssa. Yleensä jakelussa on sanomalehden lisäksi vain yksi mainospainotuote. Näin toimien mainoksesi huomataan ja sen lukuarvo on korkea massajakeluihin verrattuna. Räätälöimme jakelun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, jopa kaupunginosan tarkkuudella. Minimijakelumäärä 3 000 kpl.

Jakelualue Talouksien määrä varhaisjakelualueilla
Savonlinna 13 640 kpl
Sulkava, taajama 880 kpl
Punkaharju, taajama 800 kpl
Kerimäki, taajama 1 250 kpl
Yhteensä: 16 570 kpl


Kysy lisää yritysmyynnistämme.